Podziel się wrażeniami!
Witam,
posiadam od kilku dni 32EX720 i przez ten czas jego użytkowania zrodziło mi się kilka pytań, prosiłbym doświadczonych w tych sprawach o pomoc.
1. czy odtwarzając film divx/dvdrip z pendrive, telewizor jest w stanie czytać napisy do niego, czy muszę scalić napisy z video?
2. tv mam zamontowany na podstawce, ale od początku jest od przechylony o parę stopni w pionie do mnie (górna krawędź jest bardziej wysunięta od dolnej - nie wiem jak to inaczej opisać), i mega mnie to drażni, wiem, że można go odchylić do 6stopni w pionie, ale nie mogę tego zrobić, regulacja w poziomie jest bez problemu, ale w pionie, przy delikatnej sile kąt nie zmienia się, a nie chcę nic uszkodzić. Czy jest na to jakiś magiczny sposób, może jakaś blokada jest na nóżce ect? Ktoś miał podobnie?
3. Czy mogę ustawić buforowanie jakiegoś video z kanałów internetowych a jednocześnie oglądać normalny program TV?
4. Czy można w domowej sieci (router netia spot) oglądać na TV materiały udostępnione na komputerze? Jeśli tak to czy działa to na XP czy Win7?
Na razie to co mnie najbardziej interesuje,
z góry dzięki za jakieś porady.
Pozdrawiam,
4# Lepiej będzie jak wykorzystasz jakiś program, który jest opisany na forum. Posiadają sporo funkcji i nie ma jakiś większych problemów z formatami.