anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

JennyM

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

JennyM

Na początek, w kwesti przedstawienia pierwszych efektów mojej nauki i przygody z Alfą przedstawiam wam 3 moje ''dzieła''

Message was edited by: JennyM-----

668 ODPOW. 668
oldguest
Początkujący

Coś by z nich jeszcze wykrzesał. Czarne tło, delikatne muśnięcia PS-em i takie małe zdjęcie do pijalni czekolad na ścianę. Każdy łechcąc się pyszną pianką pod którą skrywa się gorąca ambrozja zastanawiałby się co na nich jest - łechcąc jednocześnie wyobraźnie. Taka mą koncepcje do tego typu zdjęć. :thumbsup: :c2

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Nieźle kombinujesz mephisto :thumbsup:

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

mphisto napisał(a):

Coś by z nich jeszcze wykrzesał. Czarne tło, delikatne muśnięcia PS-em i takie małe zdjęcie do pijalni czekolad na ścianę. Każdy łechcąc się pyszną pianką pod którą skrywa się gorąca ambrozja zastanawiałby się co na nich jest - łechcąc jednocześnie wyobraźnie. Taka mą koncepcje do tego typu zdjęć. :thumbsup: :c2

podoba mi się ta koncepcja zwłaszcza czekolada i łechtanie :c2 tylko nie mam PS na tym trupie na którym teraz, że tak powiem siedzę
Z nastrojów kawiarnianych wyciągnęłam z szuflady jedną z pierwszych moich fotek z mojej Alfy zrobioną podczas pamiętnego urlopu zimowego w styczniu br w Poznaniu - na fotce pub Columbus. Siedząc we dwoje poprosiliśmy panią o jedną colę (TŻ nie lubi) - przyniosła z wymownym wzrokiem i dwiema słomkami więc jak to mówią ''jak szaleć, to szaleć...'' musiałam zatem gest pani kelnerki uwiecznić na fotce :smileyhappy:

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

Z ostatnich 103 mi się podoba :thumbsup: choć te błyskotkowe też swój urok mają :thumbsup:

BuBu__
Początkujący

wodospady mniamuśne, z biżu podoba mi się 98 i 99, głównie za kolorki tła :thumbsup:
jeśli chodzi o 104 to dla mnie to taki tam pstryk
aczkolwiek czekam na fotkę nr 100 ;)

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Bubu_ bystra dziewczynka, nie dała się omamić błyskotkami :slight_smile:
brak zgody od TŻ na zamieszczenie aktu - argument konserwatywny - ''mój jest ten kawałek podłogi...''
a nikt inny mi pozować nie chce póki co :( więc liczba 100 jest zarezerwowana i czeka na lepsze czasy ;)
z biżu podoba mi się 98 i 99, głównie za kolorki tła

mam taki pomysł do zrealizowania - to akurat była faza testowa, nie posiadam zbyt wiele bizuterii, poszłaaaaaa z dymem.

BuBu__
Początkujący

jak dla mnie aktem może być ładnie uchwycony obojczyk, stopa, może zadziałaj na polu na którym Twoj małżonek nie będzie miał zastrzeżeń? w koncu każda część ludzkiego ciała godna jest uwagi, a praca z nim nie kończy się na środkowej jego części :thumbsup:

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

jak dla mnie aktem może być ładnie uchwycony obojczyk, stopa, może zadziałaj na polu na którym Twoj małżonek nie będzie miał zastrzeżeń? w koncu każda część ludzkiego ciała godna jest uwagi, a praca z nim nie kończy się na środkowej jego części :thumbsup:

mądre słowa :smileythumbsup: przemyślę temat :c2
ale wieloryby są na forum pod ochroną :smileyhappy:

maro_ka
Początkujący

Do gustu przypadła mi seria z wodospadami. Mięciutkie takie :)

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

strasznie tu dziś cicho, to ja tak trochę z archiwum X czyli z szuflady