Join now - be part of our community!

Deleted songs

796
Visitor

Deleted songs

Witam państwa. Ostatnio pobierałam z 21 piosenek ze strony Ulubmp3. Jakiś czas później aplikacja muzyka została mi aktualizowana. Po dwóch tygodniach jak włączyłam aplikację, to nie było żadnych utworów. Pobrałam 7 piosenek z tej samej strony co przed tem i wpadłam później na pomysł, że problemem była aktualizacja. No ale niestety nie. Nie wiem co teraz zrobić, bo kończą mi się pomysły a miałam bardzo fajne piosenki, które mogłam słuchać bez Internetu. Bardzo była bym wdzięczna jakby można było odzyskać te piosenki. Dziękuję i pozdrawiam. 

Hello, you. Recently, I downloaded from 21 songs from Ulubmi website. Sometime later, the music application was updated for me. After two weeks, when I turned on the application, there were no songs. I downloaded 7 songs from the same page as before and came up with the idea that the problem was an update. Well, but unfortunately not. I do not know what to do now, because I'm running out of ideas and I had very nice songs that I could listen to without the Internet. I would be very grateful if you could get back those songs. Thank you and best regards.

gt

0 REPLIES 0