- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Mam pytanie czy z tym modelem telewizora słuchawki bezprzewodowe na bluetoth bedą działać?? Prosze o odpowiedz
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Jeśli zależy Ci na jakości dźwięku to ważne aby zarówno nadajnik jak i słuchawki obsługiwały kodek apt-X Low Latency. Sam używam nadajnik/odbironik z apt-X Low Latency ale słuchawki mam starszego typu i go nie obsługują. Nie oznacza to jednak, że jakość dźwięku jest słaba.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Niestety nie będą działać. Jedynym rozwiązaniem jest podłączenie przez dodatkowy nadajnik Bluetooth podłączony do wyjścia słuchawkowego TV.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy byś mógł mi powiedzieć gdzie taki nadajnik można kupić i jaki najlepiej wybrać do tego modelu telewizora może być jakis droższy i lepszy i czy przez taki nadajnik jakość sygnału i odbieranego dzwięku jest dobra??.Bym prosił o odpowiedz dzięki:smileyhappy:
Pozdrawiam:smileywink:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Jeśli zależy Ci na jakości dźwięku to ważne aby zarówno nadajnik jak i słuchawki obsługiwały kodek apt-X Low Latency. Sam używam nadajnik/odbironik z apt-X Low Latency ale słuchawki mam starszego typu i go nie obsługują. Nie oznacza to jednak, że jakość dźwięku jest słaba.
Pozdrawiam