- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam wszystkich!
Mam problem z moim telewizorem, od jakiegoś czasu samoczynnie uruchamia się o północy i nie ważne jaki kanał był wcześniej uruchamiany zawsze startuje TVN7 - czy ktoś spotkał się może z takim problemem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Znalazłem przyczynę - prawdopodobnie dzieciak ustawił timer włączania - dla potomnych można to znaleźć po wciśnięciu klawisza i zjechaniu na sam dół w ustawieniach jest sekcja timery - w niej mamy timer włączania i timer wyłączania, ktoś musiał tam ustawić timer włączenia.
Może się to komuś przyda na przyszłość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Czy robiłeś aktulizację oprogramowania telewizora? To objaw który występował przy nie których wersjach orpogramowania.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Telewizor sam się aktualizował, zaraz spróbuję ręcznie poszukać czy jest jakaś nowsza aktualizacja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Sprawdziłem teraz i oprogramowanie jest najnowsze, mam zaznaczone automatyczne aktualizowanie.
Wersja 5.1.1
Kompilacja SVPDTV15_EU-user 5.1.1 LMY48E.S223 3.395 release-keys
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Znalazłem przyczynę - prawdopodobnie dzieciak ustawił timer włączania - dla potomnych można to znaleźć po wciśnięciu klawisza i zjechaniu na sam dół w ustawieniach jest sekcja timery - w niej mamy timer włączania i timer wyłączania, ktoś musiał tam ustawić timer włączenia.
Może się to komuś przyda na przyszłość