anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z pilotem RDR-HX650

profile.country.pl_PL.title
maras_xhack
Początkujący

Problem z pilotem RDR-HX650

Witam.
Oto keolejny post z serii "moje kochane problemy z recorderem" ;)
Mój problem dotyczy pilota do nagrywarki. "Specjalista" który majstrował przy ustawianiu mojego urządzenia zmienił bodajże region z DVD1 na DVD3. Tym sposobem pilot przestał reagować. Sięgnąłem do instrukcji obsługi, lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dołączone instrukcje są w nieznanych językach. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

3 ODPOW. 3
maras_xhack
Początkujący

Nikt z obsługi Sony nie potrafi odpowiedzieć na mój problem?

gggrzybowscy
Użytkownik

Witam.
Oto keolejny post z serii "moje kochane problemy z recorderem" ;)
Mój problem dotyczy pilota do nagrywarki. "Specjalista" który majstrował przy ustawianiu mojego urządzenia zmienił bodajże region z DVD1 na DVD3. Tym sposobem pilot przestał reagować. Sięgnąłem do instrukcji obsługi, lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dołączone instrukcje są w nieznanych językach. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Możesz przywrócić fabryczne ustawienia
1.Sprawdź czy rekorder jest włączony.
2.Przyrtrzymaj wciśnięty kwadracik czyli przycisk zatrzymywania na rekorderze i naciśnij na nim przycisk włączania.Wszystkie ustawienia zmienią się na standardowe,a rekorder wyłączy się.Pozdrawiam-Eugeniusz.

maras_xhack
Początkujący

Niestety nie pomogło, w prawdzie recorder się zrestartował (ukazało się EASY MENU) lecz pilot dalej nie reaguje. Na pewno jest w 100% sprawny. Ma ktoś inne propozycje ? Co więcej, dzwoniłem do działu obsługi Sony Polska, przedstawiłem problem, konsultant stwierdził, że ten problem wymaga poświęcenia większej ilości czasu i rozwiązanie przesle mi na e-maila. Niestety maila ani widu ani slychu.