Podziel się wrażeniami!
Witam.
Oto keolejny post z serii "moje kochane problemy z recorderem"
Mój problem dotyczy pilota do nagrywarki. "Specjalista" który majstrował przy ustawianiu mojego urządzenia zmienił bodajże region z DVD1 na DVD3. Tym sposobem pilot przestał reagować. Sięgnąłem do instrukcji obsługi, lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dołączone instrukcje są w nieznanych językach. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Nikt z obsługi Sony nie potrafi odpowiedzieć na mój problem?
Witam.
Oto keolejny post z serii "moje kochane problemy z recorderem"
Mój problem dotyczy pilota do nagrywarki. "Specjalista" który majstrował przy ustawianiu mojego urządzenia zmienił bodajże region z DVD1 na DVD3. Tym sposobem pilot przestał reagować. Sięgnąłem do instrukcji obsługi, lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dołączone instrukcje są w nieznanych językach. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Niestety nie pomogło, w prawdzie recorder się zrestartował (ukazało się EASY MENU) lecz pilot dalej nie reaguje. Na pewno jest w 100% sprawny. Ma ktoś inne propozycje ? Co więcej, dzwoniłem do działu obsługi Sony Polska, przedstawiłem problem, konsultant stwierdził, że ten problem wymaga poświęcenia większej ilości czasu i rozwiązanie przesle mi na e-maila. Niestety maila ani widu ani slychu.