Podziel się wrażeniami!
Ktoś wie dlaczego TVN PLAYER na telewizorach SONY nie jest tak bogaty jak w internecie. Nie wiem brakuje Wojewódzkiego itd...
plukaszcz napisał(a):
Już jest, bynajmniej u mnie są 3 odcinki. Są także Reguły gry i Wszyscy kochają Romana - niestety niedość że 3 odcinki to jeszcze nie po kolei.
Zaktualizujcie BRavia IN VI i dużo pozycji doszło w programach.Kuba wojewódzki jak się nie mylę 144 odcinki i inne
Ja mam pytanie dotyczące TVN player ale trochę z innej beczki. Jestem posiadaczem Sony EX500 i to co mi się rzuca w oczy i strasznie przeszkadza to jakość seriali dostępnych za pomocą TVN Player w tym telewizorze. Korzystam z serwisu na komputerze, tablecie i tam jakość jest dobra, co ciekawe również inne biblioteki w tym sony mają zdecydowanie wyższą jakość np tvp.vod.pl. A w TVN player masakra, nie da się oglądać, jedna wielka pikseloza. Z czego to wynika i czy da się to jakiś ustawić??? Wiem, że serwisy serwujące strumień video dostosowują jakość do szybkości łącza, ale w moim przypadku łącze to 16MB/s na którym oglądam na żywo mecze NBA w jakości HD z serwera ze Stanów i idzie bez problemu tymczasem ten player serwuje kaszę nie do zdzierżenia. Będę wdzięczny za pomoc.
Ator napisał(a):
pikseloza