- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
brak możliwości przedłużenia gwarancji na obiektyw SEL90M28G
Witam, po rejestracji produktu dostałem e-mail z info że mogę przedłużyć gwarancje o rok, niestety link nie działa i po kliknięciu na link dostaję ERROR jak niżej, nie mogę przedłużyć gwarancji, CO ROBIC DROGIE SONY ????
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam to samo z innymi produktami - wygląda na to że serwery padły...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja jeszcze dodam że dzieją się dziwne rzeczy... nie otrzymałem vouchera/rabatu na obiektyw mimo że aparat który zakupiłem bierze udział w tej akcji. Co więcej, moje zarejestrowane produkty same się zdublowały z dziwnymi wartościami (kraj zakupu Andora, dziwny kod produktu).
W międzyczasie przeszło mi jedno przedłużenie gwarancji. Wrócę do tematu wieczorem a jak dalej będą problemy to nie wiem trochę co robić bo nie da się nawet wejść do opcji pomocy technicznej 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dodam jeszcze że KONTAKT na stronie www nie działa, niema gdzie zgłosić problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Próbuj. Mi się udało za którymś razem. Serwery coś szwankują. Ew. odłóż sprawę do jutra.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, przesłałem twoje zapytanie do supportu. Poniżej wklejam odpowiedź.
Witaj!
Proszę zapoznaj się z informacjami zawartymi na stronie:
https://www.sony.pl/electronics/exwarranty
Dodatkowo upewnij się, iż potwierdzasz rejestrację (wpisanie kodu) przez właściwy formularz:
Polecam również zresetowanie historii przeglądania wraz z plikami cookies, ewentualna zmiana przeglądarki może również wyeliminować niedogodność.