anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szczupic: Wiewiór :P

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Szczupic: Wiewiór :P

Witam wszystkich :)
Stwierdziłem że czas założyć galerie :D
Na początku Sabinka ustrzelona flintą :P
Sabinka.jpg

Czekam na opinie :)

Message was edited by: Szczupic

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
827 ODPOW. 827
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Masz dobrą rękę i niezłe oko (wspomagania oka 2.8 szczerze zazdroszczę) co widać na foto ptaszyn :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

Badylek całkiem, całkiem - no ale po mnie to się akurat można było spodziewać takiej opinii :slight_smile:
A z ptaszanych to sikorka się owszem spodobała ale sójka jakby większy rarytasik. Wiem, bo się przedwczoraj za taką jedną uganiałem dwie godziny prawie i nic specjalnego z tego nie wynikło...
Jednym słowem - fajnie się ogląda... Jak zwykle... :D

Szczupic
Użytkownik

Aniqa, Kuraq, Michał, Smoku215, Firianus, Rakastan00, Tomek69N, Doslav Dzięki za wizytę i komentarze http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon.gif

Cieszę się że zdjęcia się podobają :) Wszystkie ostatnie robione Sigmą :c34 na początku był dylemat czy wydać tyle pieniędzy na szkło ale teraz nie żałuje ani jednej złotówki :D

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
kaczek-----
Początkujący

Ja tak nieco nie na temat, z interesem, chciałem spytać - Jak ta sigma śmiga na a200?

Bo na YouTube widziałem takie video, że za bardzo mnie nie przekonywało...
Muliła jakoś podejrzanie?

A Jednak chciałoby się, żeby to w miarę szybko działało :P

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Ja śmigałam na plenerze ze Swoją 200 i szczupicową sigmą :D :thumbsup:
Bardzo dobrze Mi się współpracowało z tym szkiełkiem, nic nie muliło :c7 jak znajdę chwilkę to wstawię trochę zdjęć do galerii z pleneru 8-)

Szczupic
Użytkownik

Jak dla mnie praca Sigmy na a200 jest bardzo fajna :)
Wiadomo że na a700 czy a900 chodzi szybciej ale z a200 i tak jest bardzo szybko HSM robi swoje :D

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Szczupic napisał(a):

HSM robi swoje :D

w zamian procenty z baterii pożera :smileymrgreen:

fajne ptaszynki, tylko szkoda, że mało światła (słonecznego bez dyfuzora w postaci chmur).
A co do stabilizacji - ciesze się, że rzadko ją wyłączam, bo rozpieściła mnie bardzo :smileymrgreen:

Szczupic
Użytkownik

kris napisał(a):

Szczupic napisał(a):

HSM robi swoje :D

w zamian procenty z baterii pożera :nauseated_face:

fajne ptaszynki, tylko szkoda, że mało światła (słonecznego bez dyfuzora w postaci chmur).

HSM z tego co obserwuje to wcale nie zjada aż tyle baterii :) w końcu silniczek do śrubokręta w aparacie też musi coś brać :)
Co do ptaszków to na pogodę nie mam wpływu :) ale wybiorę się tam jeszcze jak słoneczko będzie :D

Szczupic
Użytkownik

Dawno makro nie było więc coś z przed chwili, nudziło mi się :D

Zapałka.jpg

rakastan00
Poszukiwacz

Zabawa zapałkami może być bardzo niebezpieczna :slight_smile: