Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
Model pierwsza klasa
Model jest jedyny w swoim rodzaju jednak jego Rodzicielka jest uparta i efekt widać na zdjęciu...
Z tymi szumami to jest tak że ukazywać się będą szczególnie w głębokich cieniach. Jeśli kadr jest w miarę równomierny to nie powinno być problemu z lekkim szumkiem Jeśli wywołasz na papier oglądać i tak będziesz chyba bez lupy...
Zawsze możesz zaimprowizować sobie jakiegoś domowego softboksa albo nałożyć w ostateczności kartkę papieru na flasha.
Widzę, że mamy ten sam problem. Pełna dziura i wio... A wtenczas trudno trafić jest. Za to model pierwsza klasa (przynajmniej za kilka lat pójdzie do...).
Poza rosołem szumy dodają smaczku (wg mnie).
"... - tylko jeden portret" ale za to jaki
Gratuluje modela a później zdjęcia
48
cudny
Jak zwykle dziękuję wszystkim za sugestie i opinie. Zapraszam do obejrzenia kolejnych wydań Kubusia...
49 - O znalazłem brakującego krasnala
50 - A cóż tam ciekawego znalazł?
51 - sam sobie zostawiony w zabawie
Jak dla mnie amatorka to ciekawie uchwycone,taką naturalnością biją.
Najbardziej ,jeśli musiałbym wybrać, to stawiam na 49,krasnal.
"Temat" jak zwykle ogarnięty bez zarzutu. Jednak mój faworyt to 49 - krasnal. 50 gdyby Kuba spojrzał w górę (wiem, wiem jak to jest ) byłoby perfekt. Najmniej mi "leży" 51 - wydaje mi się że jest deczko nieostre (poruszone?). Moja galeria jest trochę ostatnio uboga w dzieciowe tematy a teraz dodatkowo nabawiłem się kompleksów i już zupełnie pokryje się kurzem
pzdr
Bardzo fajna seria
50 mimo to i tak jest faworytem z serii.stanley76rsko napisał(a):
50 gdyby Kuba spojrzał w górę (wiem, wiem jak to jest
) byłoby perfekt.
51 i 49, bardzo dobre
50 - gdyby fotograf był trochę niżej, Kuba nie musiał by spoglądać w górę