anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

JennyM

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

JennyM

Na początek, w kwesti przedstawienia pierwszych efektów mojej nauki i przygody z Alfą przedstawiam wam 3 moje ''dzieła''

Message was edited by: JennyM-----

668 ODPOW. 668
witsu------
Początkujący

Ciekawe fotki z pikniku. Musiało być fajnie.

Skoczek
Początkujący

Bardzo udane zdjęcia, jedynie kadr nieco wymagający poprawy. Rozumiem, że używałaś centralnego czujnika AF, ale przecież potem na kompie można przyciąć fajnie...

profile.country.pl_PL.title
smoku215
Początkujący

Jak dla mnie to 120 i 125 są świetne :c4

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Podsumowując Wasze uwagi, opinie, komentarze i pochwały powiem tak: dziękuję Wszystkim za wizytę i poświęcenie moim fotkom chwili uwagi. To była moja pierwsza przygoda z Alfą na pokazach lotniczych. Żeby sobie bardziej utrudnić życie, korzystałam z mojego manualnego szkiełka SUN. Słoneczko płatało figle tego dnia i centralnie nad połową lotniska kończyły się ciemne chmurzyska i zaczynała się strefa silnego nasłonecznienia. Zaczęła się więc niezła zabawa, polegająca nie tyle na ''upolowaniu'' samolotu w niezłym ujęciu, co właściwym ręcznym ustawieniu ostrości i światła :c7 . Wszystko by było nic, gdybym jeszcze widziała drabinkę w wizjerze :D
Jak to mówią, trening czyni mistrza i mam nadzieję, że w przyszłym roku pójdzie mi dużo lepiej. Cieszy mnie niezmiernie, że pomimo tylu błędów które popełniłam robiąc te fotki, niektóre z nich przypadły Wam do gustu.

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz
witsu------
Początkujący

Skoro to wszystko manualnie robione to tym większe brawa się należą.

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

taka przewrotna fotka - trafiony ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:) stopniujesz napięcie Jenny ?

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

super na którym szkle to cykałaś ?