Join now - be part of our community!

ciemność widzę, czyli dlaczego nie widzę fotek w galerii???

darole-----
Visitor

ciemność widzę, czyli dlaczego nie widzę fotek w galerii???

jak w temacie. wrzuciłem foty na konkurs i... nic. czy to kwestia moderacji, czy co?

32 REPLIES 32
Znajomy-----
Visitor

darole napisał(a):

jak w temacie. wrzuciłem foty na konkurs i... nic. czy to kwestia moderacji, czy co?

Wrzucone zdjęcia do pisanego postu powinny pokazywać się od razu, jeśli wszystko dobrze było wykonane. Wybierasz zdjęcie ze swojego komputera przez klikniecie na przeglądaj, jak zatwierdzasz je, naciskasz dodaj plik, jak się załaduje, wysyłasz. Może zdjęcie było zbyt duże?

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

darole napisał(a):

Wrzuciłeś do galerii Naszej Klasy czy na tym forum?
To dwie zupełnie inne instytucje ;)

Scream
Visitor

Mam ten sam problem.. Wszedłem w galerie konkursową i dodałem zdjęcie.. Dalej nic..
W czym problem?

itan-----
Visitor

tak jak wyzej, rozmiar zdjecia prawidlowy itp

wojtekw790
Visitor

Tak potwierdzam.... wysyłałem już chyba z 20 razy i nic... wielkość jak i potem po skalibrowaniu na 1000x1500 pix tez nie pomogło... może ktoś zaradzi bo chyba nie chodzi o "łapanie danych" - hym??

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Pamiętajcie, że wrzucacie zdjęcia do galerii na Naszej Klasie, nie na forum Sony.
Widocznie się zapchało, nic nowego w tym serwisie :slight_smile:

itan-----
Visitor

nie rozumiem, jak na naszej klasie? w galerii konkursowej? jak nie to prosciej bedzie, jak podasz link do dodawania zdjec

i nic sie nie zapchalo, bo co 2 minuty zdjecia dochodza

Scream
Visitor

Też próbowałem kilka razy dograć i dalej nic... ;/
Rozmiar itp jest dobrze..

darole-----
Visitor

wrzuciłem na NK. rozmiar Ok, zero komunikatów o błędach.