anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

DVP-NS 728H NAPISY

profile.country.pl_PL.title
dyzma-----
Początkujący

DVP-NS 728H NAPISY

mam pytanie czy ns 728h czyta napisy do divx? gdzie je włączyć, bo po naciśnięciu subtitle pokazuje ze funkcja jest niedostępna, jedynie na dvd chodzą, a sprawdzałem że na płycie są w pliku obok filmu ....

2 ODPOW. 2
profile.country.pl_PL.title
spolgoldfinger1obwdy
Początkujący

Czyta napisy bez problemu przy filmach Divx i do tego z polskimi znakami.
Warunek który musi być spełniony jest taki że plik z napisami musi mieć taką samą nazwę jak film. Można to zrobić najlepiej na zasadzie kopiuj/wklej przy zmianie nazwy pliku.
No i oczywiście włącza się je klawiszem 'subtitle' na pilocie. Kilkukrotne naciskanie powoduje zmianę języka wyświetlanych napisów, a więc brak wyświetlania polskich znaków narodowych.

marbab
Początkujący

Witam, kupuje tv Sony w5500 i od razu chcialbym zakupic do niego dvd (najlepiej Sony). Najprawdopodobniej bedzie to ten wlasnie model z tematu, z tym ze z tajemnicza koncowka "HB" zamiast "H".
Mam pytanie: zamierzam kupic wpomniane dvd w Wilkiej Brytanii i zastanawiam sie czy bedzie to mialo jakis wplyw na odtwarzanie polskich znakow?
Moje drugie pytanie dot. formatow odtwarzanych w tym modelu, czy nie ma z nimi najmniejszych problemow? wszystko smiga? Czy warty jest polecenia?
Pozdrawiam