anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problemy z Youtube

profile.country.pl_PL.title
lucck-----
Początkujący

Problemy z Youtube

Mój telewizor to BRAVIA EX320

Youtube działało bez zarzutów do grudnia. W okolicy Świąt zaczęły się problemy, od tego czasu telewizor pobrał już dwie aktualizacje, które niestety nic nie poprawiły.

Po zalogowaniu i wyszukaniu danego hasła pojawia się lista z miniaturkami filmów. Wybraniu danego filmu telewizor zaczyna go ładować a po 5-10 sekundach w okienku po prawej stronie pojawia się logo Youtube.

Niektóre filmy na Youtube działają bez zarzutu np. ten (do wyszukania w TV pod hasłem "NIEDŹWIEDŹ JANUSZ"):
http://www.youtube.com/watch?v=l1C3juVTA80

Jednak większość w ogóle nie chce się włączać jak np. ten (do wyszukania pod hasłem "ODMÓWILI SKROBANKI")
http://www.youtube.com/watch?v=R_dN5M1is4E

Kto ma podobne problemy? Z czego wynika takie wybiórcze wyświetlanie filmów?

7 ODPOW. 7
gggrzybowscy
Użytkownik

W moim 24EX320 z YouTube film "Odmówili Skrobanki" idzie płynnie przez WiFi bez zająknięcia.Trudno nazwać to filmem,bo wyświetlane są tylko zdjęcia z piosenką.Czy chodziło o ten filmik 03:19

lucck-----
Początkujący

gggrzybowscy napisał(a):

W moim 24EX320 z YouTube film "Odmówili Skrobanki" idzie płynnie przez WiFi bez zająknięcia.Trudno nazwać to filmem,bo wyświetlane są tylko zdjęcia z piosenką.Czy chodziło o ten filmik 03:19

Świetnie. Tylko dlaczego u mnie ten filmik nie działa?

Zimny_
Użytkownik

Witaj,
jeśli masz połączenie przez WiFi, spróbuj zobaczyć jak działa przez kabel sieciowy. Rozumiem, że Internet ma wystarczającą prędkość i pod tym względem nic nie zmieniałeś?

laskadan
Poszukiwacz

Mam takie pytanie, gdzie można zgłosić taką małą poprawkę dotyczącą odtwarzania filmów z YouTube, aby można było wybrać tryb losowy odtwarzania filmów ?

gacek-----
Początkujący

ja mam ex 500 i u mnie tez tak się dzieje od czasu do czasu i wtedy wchodzę w ustawienia/sieć/odśwież zawartość internetową i najczęściej pomaga
nie zawsze

olo2oo1
Początkujący

laskadan napisał(a):

Mam takie pytanie, gdzie można zgłosić taką małą poprawkę dotyczącą odtwarzania filmów z YouTube, aby można było wybrać tryb losowy odtwarzania filmów ?

bardzo mi brakuje tej funkcji. mam nadzieję, że niebawem się pojawi.

lucck poczytaj ten temat może rozchodzi się o to samo.

Zimny_
Użytkownik

Też mam taką małą nadzieję, przydała by się ta funkcja. Wierzę, że niedługo pojawi się :c18