anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL37EX720 a internet

profile.country.pl_PL.title
zygmunt
Nowicjusz

KDL37EX720 a internet

witam! :c37
zakupiłem parę dni temu ten model i mam takie pytanie - w opisie jest notka o przeglądarce internetowej a ja nie mogę jej wypatrzyć!
Przeglądanie zasobów Internetu na ekranie telewizora - Odwiedzanie ulubionych stron www i przeszukiwanie Internetu przy użyciu prostej przeglądarki sieciowej (bez możliwości wyświetlania osadzonych filmów)

gdzie jest ta przeglądarka są widżety i inne,łączy się z iplą,yutube i itp. a przeglądarki nie widzę?! jedynie łączy się automatycznie ze stroną SONY i to wszystko co wypatrzyłem
może ktoś mi podpowie czy jest możliwe łączyć się z innymi stronami www. które mnie interesują jak w komputerze przez mozille albo inną przeglądarkę.
proszę o jakąś podpowiedz!
dzięki! :smileythumbsup:

3 ODPOW. 3
Mandaryn111
Początkujący

Witam!
Zaktualizuj tv do najnowszej wersji oprogramowania i naciśnij HOME na pilocie i w menu wybierz Aplikacje,a w nich jest Przeglądarka internetowa.

matteusz.kubiczek96
Początkujący

Witam jestem tu nowy. :c37 w grudniu kupiłem KDL-40EX72. Gdzie można zrobić aktualizację wspomnianą wcześniej ?

Mylagos
Użytkownik

Jeśli posiadasz podłączony internet do TV, aktualizacja powinno dokonać się automatycznie.
Jeśli chodzi o ręczną aktualizację, w tym linku, znajdziesz wszystkie potrzebna informacje.