Podziel się wrażeniami!
Mam model jak w temacie.Czytam o wymianach przez serwis na nowsze modele i też chciałbym żeby mój wreszcie nawalił ze względu na multimedia w nowszych modelach.Ale ten W5500 kupiony trzy lata temu z każdym dniem obraz ma ładniejszy i nie chce nawalić?.Jeżeli trafiłem na super egzemplarz,to niech gra jak najdłuzej.
rozumiem że masz 5-letnią gwarancje, bo w razie awari bieda 
marcus37 napisał(a):
rozumiem że masz 5-letnią gwarancje, bo w razie awari bieda
Haha, po raz pierwszy widzę, żeby ktoś prosił o usterkę telewizora U rodziców mam W5810 (praktycznie to samo co W5500) i również działa wzorowo
Może inną markę trzeba było kupić
Żartuję
Tak szczerze, to jeśli zależy Ci chociaż na części multimedialnych funkcji, nie chcesz czekać na usterkę, to możesz uzupełnić je dokupując albo odtwarzacz Blu-ray, kino domowe, lub odtwarzacz multimedialny. Prawie wszystkie modele mają BRAVIA Internet Video, reszta dostępności funkcji zależy od danego modelu...
PS
Wymiana nie jest regułą. Zależy od uszkodzenia telewizora, od dostępności części itp.
Zimny napisał(a):
Haha, po raz pierwszy widzę, żeby ktoś prosił o usterkę telewizora
U rodziców mam W5810 (praktycznie to samo co W5500) i również działa wzorowo
Może inną markę trzeba było kupić
Żartuję
Tak szczerze, to jeśli zależy Ci chociaż na części multimedialnych funkcji, nie chcesz czekać na usterkę, to możesz uzupełnić je dokupując albo odtwarzacz Blu-ray, kino domowe, lub odtwarzacz multimedialny. Prawie wszystkie modele mają BRAVIA Internet Video, reszta dostępności funkcji zależy od danego modelu...
PS
Wymiana nie jest regułą. Zależy od uszkodzenia telewizora, od dostępności części itp.
Witaj Eugeniuszu,
muszę się wytłumaczyć
gggrzybowscy napisał(a):
Proponujesz mi żeby inną markę kupić. Napisałeś(Żartuję) i to Cię w pełni usprawiedliwia.
gggrzybowscy napisał(a):
(...) i też chciałbym żeby mój wreszcie nawalił ze względu na multimedia w nowszych modelach.Ale ten W5500 kupiony trzy lata temu z każdym dniem obraz ma ładniejszy i nie chce nawalić?
Odnośnie psucia i "dziwnych" miejsc w których można zamontować telewizor polecam łazienkę.
W zeszłym roku na rocznicę wyjechałem z dziewczyną do apartamentu w Toruniu. Zdziwiłem się, gdy wszedłem do łazienki. W rogu wisiał ~40" TV. Marki nie pamiętam już, ale jedno Wam powiem - nic lepszego nie mogli wymyślić. Czapki z głów