anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

46W5500

profile.country.pl_PL.title
gggrzybowscy
Użytkownik

46W5500

Mam model jak w temacie.Czytam o wymianach przez serwis na nowsze modele i też chciałbym żeby mój wreszcie nawalił ze względu na multimedia w nowszych modelach.Ale ten W5500 kupiony trzy lata temu z każdym dniem obraz ma ładniejszy i nie chce nawalić?.Jeżeli trafiłem na super egzemplarz,to niech gra jak najdłuzej.

6 ODPOW. 6
marcus37
Początkujący

rozumiem że masz 5-letnią gwarancje, bo w razie awari bieda :slight_smile:

gggrzybowscy
Użytkownik

marcus37 napisał(a):

rozumiem że masz 5-letnią gwarancje, bo w razie awari bieda :slight_smile:

Tak wtedy dawali 5 lat z wieszakiem od 46 cali gratis,który leży sobie w szafie.Po zarejestrowaniu przysysłali e-mail z 5-cio letnią gwarancją do wydrukowania.Po wypełnieniu szło się z fakturą do sprzedawcy po pieczatkę i to wszystko.Zostało jeszcze 2 lata.Może nawali,ale najlepiej przed upływem gwarancji? Pozdrawiam-Eugeniusz.

Zimny_
Użytkownik

Haha, po raz pierwszy widzę, żeby ktoś prosił o usterkę telewizora :D U rodziców mam W5810 (praktycznie to samo co W5500) i również działa wzorowo :D Może inną markę trzeba było kupić ;) Żartuję :slight_smile: Tak szczerze, to jeśli zależy Ci chociaż na części multimedialnych funkcji, nie chcesz czekać na usterkę, to możesz uzupełnić je dokupując albo odtwarzacz Blu-ray, kino domowe, lub odtwarzacz multimedialny. Prawie wszystkie modele mają BRAVIA Internet Video, reszta dostępności funkcji zależy od danego modelu...

PS
Wymiana nie jest regułą. Zależy od uszkodzenia telewizora, od dostępności części itp.

gggrzybowscy
Użytkownik

Zimny napisał(a):

Haha, po raz pierwszy widzę, żeby ktoś prosił o usterkę telewizora :D U rodziców mam W5810 (praktycznie to samo co W5500) i również działa wzorowo :D Może inną markę trzeba było kupić ;) Żartuję :slight_smile: Tak szczerze, to jeśli zależy Ci chociaż na części multimedialnych funkcji, nie chcesz czekać na usterkę, to możesz uzupełnić je dokupując albo odtwarzacz Blu-ray, kino domowe, lub odtwarzacz multimedialny. Prawie wszystkie modele mają BRAVIA Internet Video, reszta dostępności funkcji zależy od danego modelu...

PS
Wymiana nie jest regułą. Zależy od uszkodzenia telewizora, od dostępności części itp.

Dodry wieczór Zimny.Proponujesz mi żeby inną markę kupić.Napisałeś(Żartuję) i to Cię w pełni usprawiedliwia.Na szajsungi i inne marki mnie nie stać żeby co dwa lata kupować sprzęt.Jeżeli kupuję porządne spodnie,to przez codzienne używanie nawet 3 lata zawsze wyglada się elegancko i to samo dotyczy sprzętu.Od ponad 30-tu lat kupuję wszelki sprzęt"Tylko SONY",bo do tej pory nie zawiodłem się na żadnym.Blu-ray S-300 i z tym co nie chce nawalić mam w dużym.W kuchni przy oknie na wiszącym stoliku Vogelsa na wysokosci 160 cm. stoi biały 24EX320,a pod nim S-480.W ubiegłym roku w grudniu kupiłem Waio.Kuchnia jest multimedialna,bo wszystko przez Wi-Fi gra,śpiewa i tańczy,a do tego wisnióweczka.Czego dziś więcej może wymagać człowiek na zasiłku dla bezrobotnych,po przepracowaniu non stop 45 lat bez prawa do emerytury.Kiedyś po wypłatę chodziłem z workiem i stać mnie było na Sony z górnej półki,a dziś technika z oszustwem poszła tak daleko,że sami na moje konto przelewają 680 złotych.Przepraszam że koniec nie w tamacie.Pozdrawiam Zimnego i wszystkich forumowiczów-życząc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Eugeniusz.

Zimny_
Użytkownik

Witaj Eugeniuszu,
muszę się wytłumaczyć :D

gggrzybowscy napisał(a):

Proponujesz mi żeby inną markę kupić. Napisałeś(Żartuję) i to Cię w pełni usprawiedliwia.

Zaproponowałem, ponieważ napisałeś:

gggrzybowscy napisał(a):

(...) i też chciałbym żeby mój wreszcie nawalił ze względu na multimedia w nowszych modelach.Ale ten W5500 kupiony trzy lata temu z każdym dniem obraz ma ładniejszy i nie chce nawalić?

Skoro Sony się nie psuje, to w żartach zaproponowałem ;)

Czyli w pełni multimedialny dom. Mi trochę brakuje telewizora w kuchni, chociaż nie jest on tak bardzo potrzebny. Żony jeszcze nie mam, więc nie ma kolejki do oglądania nie ma.. A chwila spokoju w kuchni też się przyda..

Pozdrawiam Cię i również życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!

stubbs.
Użytkownik

Odnośnie psucia i "dziwnych" miejsc w których można zamontować telewizor polecam łazienkę.
W zeszłym roku na rocznicę wyjechałem z dziewczyną do apartamentu w Toruniu. Zdziwiłem się, gdy wszedłem do łazienki. W rogu wisiał ~40" TV. Marki nie pamiętam już, ale jedno Wam powiem - nic lepszego nie mogli wymyślić. Czapki z głów :c37

Pozdrawiam Stubb