Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
test i siedzący orzeł
miło mi, że się coś podoba. Miód na moją chandrę.
Jeszcze jedna fotka testowa. Pytam - czy zbyt dużo saturacji nie ma na niej? Nie mam punktu odniesienia póki co.
edit: dzięki za uwagę Michaś
Ja by zszedł trochę z niebieskim, ale mój monitor i tak podciąga kolorki tak więc lepiej się mną nie sugerować
A co do kadru to bardzo fajny
Witam.
Test jak dla mnie to widok super.
Orzeł też robi wrażenie.
Widok super. Jeśli chodzi o te dwie ostatnie to tak jak u Michała za dużo niebieskiego. U mnie na monitorze fotka nr 2 czy lepsze coś takiego prezentuje się lepiej.
Hej Tomku. Właśnie skończyłem podróż po Twojej galerii. Dużo pozytywnych słów padło o Twoich pracach. Cóż ja mogę dodac. Może zabrzmi to jak wyznanie zboczeńca ale Twoje fotografie norweskie wręcz podniecają jak się je ogląda. Oczywiście wielkie i dla Ciebie
Pozdrawiam.
paderewa napisał(a):
Hej Tomku. Właśnie skończyłem podróż po Twojej galerii. Dużo pozytywnych słów padło o Twoich pracach. Cóż ja mogę dodac. Może zabrzmi to jak wyznanie zboczeńca ale Twoje fotografie norweskie wręcz podniecają jak się je ogląda. Oczywiście wielkie
i dla Ciebie
Pozdrawiam.
Tomku, test 2, czyli fotka pierwsza jest moim zdaniem the best Na tej drugiej, góry w tle jakieś takie żółte się zrobiły, mniej soczyste. I niebo przyblakło
A widoczek first class
Braki galeriowe nadrobione
Test - za Tadeuszem - raczej dwójka
Tomek69N napisał(a):
paderewa napisał(a):
Hej Tomku. Właśnie skończyłem podróż po Twojej galerii. Dużo pozytywnych słów padło o Twoich pracach. Cóż ja mogę dodac. Może zabrzmi to jak wyznanie zboczeńca ale Twoje fotografie norweskie wręcz podniecają jak się je ogląda. Oczywiście wielkie
i dla Ciebie
Pozdrawiam.
Żeś pojechał- ja tylko pstrykam. Wpadnij do Skandynawii zamiast się podniecać po próżnicy
![]()
doslav napisał(a):
Test - za Tadeuszem - raczej dwójka
Tadeusz napisał(a):
A widoczek first class