Podziel się wrażeniami!
Na początek, w kwesti przedstawienia pierwszych efektów mojej nauki i przygody z Alfą przedstawiam wam 3 moje ''dzieła''
Message was edited by: JennyM-----
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Dawno nic tu nie nasmarowałem ale daję słowo, że bywam codziennie
No ale co tu nabazgrać skoro ta lotnicza seria tak zacna jest? Wrzuć coś niefajnego!
No a przewrotna fotka to mnie na amen przewróciła
jeszcze mam ok 1000 róznych pstryków z lotniska, ale nie będę monotematyczna, :smileyrolleyes:Tomek69N napisał(a):
stopniujesz napięcie Jenny ?
na moim Słoneczku ukochanym (SUN)ludzik82r napisał(a):
super na którym szkle to cykałaś ?
to tak jak ja, bywam, ale niecodziennie zostawiam ślad u innychdoslav napisał(a):
Dawno nic tu nie nasmarowałem ale daję słowo, że bywam codziennie
![]()
wczorajszy spacerek
cd
cd
141. chyba troszkę za ciemno
142 i 147. za dużo tej góry
145. chyba w kolorze byłoby lepiej, a może sepia - sama już nie wiem
było ciemno, wieczorkiem podczas spacerku zrobiłamrakastan00 napisał(a):
141. chyba troszkę za ciemno
141 faktycznie, kwiatek ok ale tło ciemnawe, 142 całkiem fajne
jeśli chodzi o zdjęcia bukietowe to jakoś nie przypadły mi do gustu, może z tej racji, że foconę są od tyłu albo z boku tak, że właściwie nic ciekawszego nie widać, jakiś taki mały bałagan panuje i nie do końca wiadomo na czym się skupić
145 - problem nie leży chyba w kolorze, ale raczej w tym, że foto jest szaro-szare
141 faktycznie, kwiatek ok ale tło ciemnawe, 142 całkiem fajne
jeśli chodzi o zdjęcia bukietowe to jakoś nie przypadły mi do gustu, może z tej racji, że foconę są od tyłu albo z boku tak, że właściwie nic ciekawszego nie widać, jakiś taki mały bałagan panuje i nie do końca wiadomo na czym się skupić
145 - problem nie leży chyba w kolorze, ale raczej w tym, że foto jest szaro-szare
Humorystyczny koniec - załoga grawituje mocniej niż maszyna więc pozostaje wierzyć mocy kosiarki
Kfiotki mi nie leżą - żadne niestety