Join now - be part of our community!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

profile.country.GR.title
dynatos11
New

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Καλημερα σας.Στις 11/04/2023 αγορασα μια Τηλεοραση την x89j55.SONY BRAVIA 4K HDR X1 GOOGLE TV. Aπο τις πρωτες μερες αρχισαν τα προβληματα,οπως αποσυνδεσεις,σβησιμο απο το τηλεχειριστηριο και επανεναρξη απο μονη της συνεχομενα κολληματα μη αποδεκτες εντολες παλι απο το τηλεχειριστηριο και αλλες δυσλειτουργιες πραγματα εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.Τεχνικοι της COSMOTE μολις αναφερω την τηλεοραση και το μοντελο μου προτεινουν  επανειλημμενως μου λενε να την αποσυνδεσω πρωτα απο το ρευμα και μετα απο την συσκευη γιατι και αλλοι εχουν τα ιδια προβληματα.Οπως επανερχεται σε λειτουργια μετα απο τις κινησεις αυτες χωρις πλεον να χρειαζεται να παιρνω το τεχνικο τμημα της COSMOTE να ακουω τα ιδια πραγματα.Επιεικως απαραδεκτα πραγματα.Στην ζωη μου δεν εχω αγορασει ΠΟΤΕ αλλη μαρκα τηλεορασης και αυτη τη στιγμη εχω 5 στα σπιτια μου.Το 2000 αγορασα μια 29αρα την κορυφη εκεινης της εποχης με προβληματικο PIP ομως που το εφτιαξαν οι τεχνικοι της SONY στη Λιβαδεια αλλα γινοταν συνεχως και το παρατησα.Μου ζητουσαν να την πηγαινω εγω στο μαγαζι τους μια τηλεοραση 69 κιλων!!! Και πληρωμενη 500.000 δραχμες τοτε  σε μαγαζι του κ.Παπαχαραλαμπους.Την εχω ακομα στο δωματιο μου μετα απο 25 χρονια με εικονα και βασικα ηχο τελειο.Τελος παντων πιστευω να με βοηθησετε σε πραγματα που δικαιουμε και βαση εγγυησης γιατι αισθανομαι απογοητευση και δεν μπορω να βλεπω καποιες SAMSUNG να μην εχουν προβληματα για την αξια τους και το χθεσινο ονομα τους.Ευχαριστω.Η τηλεοραση ειναι αγορασμενη απο φιλο μου στο ονομα Μπαρδακας Βασιλειος ο οποιος ειναι τεχνικος H/Y προγραματιστης και αποκλειστικος τεχνικος της Vodafone στη Βοιωτια μεχρι και την Φθιωτιδα που θελησε να με εξυπηρετησει την συγκεκριμενη περιοδο και αφου ειχε διαβασει τα στοιχεια της T.V.Η συνεχεια ειναι πλεον γνωστη και απορει και ο ιδιος με ολα αυτα που αντιμετωπιζω.Περιμενω την κατανοηση σας για μια δικαιη λυση στο προβλημα μου.

2 REPLIES 2
profile.country.GB.title
daveyh64
Enthusiast

Αυτός είναι ένας χρήστης της Sony στην κοινότητα χρηστών της Sony που δεν μιλάτε με τη Sony. Οι εκπρόσωποι της Sony δεν είναι απαραίτητα εδώ για να διαβάσουν το πρόβλημά σας.

Όταν αγόρασες την τηλεόραση τι εγγύηση πήρες, ήταν ένα έτος, αν ήταν μόνο ένα έτος και είσαι εκτός εγγύησης τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα η Sony, θα έπρεπε να πληρώσεις για να τη φτιάξεις.
Αν όπως λες τα προβλήματα ξεκίνησαν μέσα στις πρώτες μέρες αγοράς
γιατί δεν τα αναφέρατε αμέσως όταν η τηλεόραση ήταν εντός εγγύησης. Επιστρέψατε στο κατάστημα όπου αγοράσατε την τηλεόραση και εξηγήσατε ότι δεν λειτουργούσε και θέλατε αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων ή επισκευή;

Εάν πιστεύετε ότι η τηλεόρασή σας είναι ακόμα υπό εγγύηση, θα πρέπει να έχετε αποδεικτικά στοιχεία, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Sony στη χώρα σας.

profile.country.GB.title
royabrown2
Hero

@daveyh64 @dynatos11 

It’s all Greek to me 😢

My favourite bedtime reading is a Sony product manual…